top of page
Butler vrij rechts wit.png
Beker vrij wit.png
Dirk Snip Sportprijzen
Butler vrij rechts wit_edited.png
Beker vrij wit_edited.png

Dirk Snip Sportprijzen is (net als webshop Sportprijzenkampioen.nl) sinds 2007 al actief - en inmiddels - toonaangevend binnen deze branche. 

Dirk: "Als actief sporter en als organisator van sportevenementen had ik altijd al het idee dat het beter kon en vooral goedkoper. Sportprijzen zijn een serieuze kostenpost voor een toernooi of (sport)evenement, maar tegelijkertijd ook de kers op de taart voor de deelnemers. Jonge sporters beoordelen een evenement of organisatie vaak op de uitgereikte prijzen. Hoe groter en blinkender, hoe mooier."
Maar het moet wel allemaal binnen het budget passen. Wij denken daarin met u mee. U heeft de keuze uit honderden items, maar allemaal scherp geprijsd.

Sportprijzen zijn er in allerlei soorten en maten

Er wordt dan ook binnen vrijwel iedere sport gebruik gemaakt van sportprijzen, maar niet iedere soort prijs is geschikt voor elke sport. Zo zien we de beker vaak terugkomen op het voetbalveld, terwijl de medailles vaak worden gebruikt bij sporten als schaatsen en bijvoorbeeld dansen. Echter, sportprijzen zijn ook zeer goed aan de sport aan te passen, bijvoorbeeld door deze te laten graveren of door te kiezen voor sportprijzen die een bepaalde sport aanduiden.

Beker los1.png

In onze showroom kunt u terecht voor al uw sportprijzen; bekers, medailles, vaantjes, tegels, glaswerk, bedrukte mokken, standaards... alles wat u maar kunt bedenken! We hebben een ruime sortering en kunnen nagenoeg alles leveren.Met onze eigen volledig geautomatiseerde graveerinrichting kunnen we u snel, efficiënt, maar vooral ook heel voordelig helpen.

Sportprijzenkampioen logo.png

Bezoek nu onze online webshop

Screenshot Sportprijzenkampioen.jpg
Screenshot Sportprijzenkampioen1.jpg
Screenshot Sportprijzenkampioen2.jpg
Hero-image.jpg

Bestelt u via onze webshop Sportprijzenkampioen.nl, dan is graveren helemaal GRATIS.

 

U kunt bij de opties aangeven of de door u bestelde producten wel/niet gegraveerd dienen te worden. Als u de tekstregels leeg laat, dan geeft u aan dat het product zonder tekst geleverd dient te worden. U kunt maximaal 60 karakters laten graveren.

De door u gewenste tekst zullen wij gecentreerd op een graveerplaatje graveren, waarna het plaatje op het product zal worden bevestigd. Wij maken standaard gebruik van aluminium graveerplaatjes van 50x15 mm. Dit plaatje is er in de kleuren goud, zilver en brons. Afhankelijk van het product dat u bestelt passen wij het juist kleurplaatje toe. Wij kunnen maximaal 3 tekstregels graveren op het graveerplaatje. Daarnaast graveren wij ook medailles, deze worden ”echt” gegraveerd en dus geen stickers!

Graveren-v3-plaatje.jpeg

Reviews

Een leuke winkel met een groot assortiment van biljartkeus en andere artikelen. Een aanwinst voor de regio. Goed geholpen na telefonisch contact. In de winkel goede uitleg gekregen. Personeel is klantvriendelijk.

Ken Laureys

Stap virtueel onze winkel binnen...

Groter scherm? Klik hier

Dirk Snip Biljarts & Sportprijzen

Middenweg 597

1704 BH  Heerhugowaard (De Noord)

NOORD-HOLLAND

Telefoon: 0226 - 320 654

Google mpas white.png

Dagelijks bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

OPENINGSTIJDEN WINKEL EN SHOWROOM

Donderdag: 

Vrijdag:

Zaterdag:

van 10.00 uur tot 17.00 uur

van 10.00 uur tot 17.00 uur

van 10.00 uur tot 12.00 uur

En als het licht brandt of op afspraak.

K.v.K. Alkmaar: 37096306

B.T.W.-ID: NL050072961B01

© Copyrights Dirk Snip

|  Webdesign Diditmedia

bottom of page