top of page
Butler vrij rechts wit.png
Bal wit.png
Bal donkergrijs.png
Bal lavendel.png
Dirk Snip Biljarts
Butler vrij rechts wit_edited.png
Bal donkergrijs.png
Bal lavendel.png
Bal wit.png

Occasion Biljarttafels

Wij proberen altijd een zo breed mogelijk aanbod aan tweedehands biljarttafels voor u beschikbaar te hebben*. Uiteraard zijn wij ook altijd op zoek naar mensen die een biljarttafel te koop aanbieden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen als u diegene bent -of misschien iemand kent- die mogelijk zijn tafel wenst te verkopen. Vanzelfsprekend houden wij het aanbod op Marktplaats zelf bij. Hierover hoeft u ons dus niet te informeren.

Houd u er overigens rekening mee dat van veel tafels die op Marktplaats worden aangeboden tenminste het laken en de stootrubbers doorgaans vervangen dienen te worden. Wij controleren alle tafels die wij binnenkrijgen professioneel en grondig op alle onderdelen die van belang zijn voor optimaal speelgenot. U kunt ervan op aan dat een tweedehands tafel die u bij ons aanschaft in topconditie is en garant staat voor vele jaren speelplezier. 

Butler vrij rechts wit.png
Bal wit.png
Bal donkergrijs.png
Bal lavendel.png

Al onze occasion biljarttafels worden -tenzij anders vermeld- geleverd INCLUSIEF:

  • 2 Lampen

  • 2 stuks eendelige keu

  • Set nieuwe ballen

  • Keurek

  • Scorebord

  • Doos krijt

Prijzen zijn INCLUSIEF plaatsing o.b.v.: afstand binnen straal 75km. en begane grond. Indien anders: kleine meerprijs in overleg.

Dirk Snip Biljarts geeft ALTIJD 2 JAAR GARANTIE op materiaal en constructie

* Wij proberen het aanbod op de website zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het gebeuren dat een occasion die op onze website staat nét voor u is verkocht. Neem daarom altijd even contact met ons op om zeker te zijn dat het biljart dat u op het oog heeft inderdaad nog beschikbaar is. 

Verhoeven Matchtafel 2.84 x 1.42 (incl. plaatsing)

Prachtig stuk vakwerk uit de fabriek van Verhoeven Billiards (B). Licht eiken met donker eiken details. 6 robuuste poten.

Rubbers in zeer goede staat. Geleverd met Royal Pro laken (of anders, indien gewenst). Inclusief nieuwe set 3banden ballen.
Bijgeleverd: occasion, maar in zeer nette staat: keurek, scorebord, 2 x eendelige keu en afdekzeil.
Door zeer scherpe inkoop, nu voor actieprijs inclusief plaatsing. Incl 21% BTW. Banden met dubbele rij schroeven.

Prijs: € 2.095,-

Horemans Biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing) 

Keurig biljart in midden eiken. Houtwerk in nette staat met 5 robuust vormgegeven poten en nieuwe verwarming.

Biljart wordt voorzien van nieuwe rubbers en nieuw laken (in groen of blauw > Iwan Simonis Super Rapide). Leiplaten in 3 delen (50 mm. dik). 


Biljart wordt geleverd met een nieuwe set ballen, keurek met 2 eendelige keuen, 2 lampen, scorebord en een doos krijt.
Prijs is incl. plaatsing (op basis van begane grond en binnen straal van 75 km.). Indien anders een kleine meerprijs in overleg.
Dirk Snip Biljarts verleent 2 jaar garantie op materiaal en constructie.

Prijs: € 2.795,-

Roothaert biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Keurig biljart met hier en daar zichtbare gebruikssporen. Er missen enkele stukjes van de koperen sierstrips.

Het biljart wordt voorzien van nieuwe rubbers en een nieuw laken (Iwan Simonis Super Rapide). Biljart heeft 3-delige lei van 5 cm dik en is voorzien van een nieuwe verwarming.

Prijs is inclusief plaatsing, uitgaande van begane grond en binnen straal van 75 km. Indien anders kleine meerprijs in overleg.

Aflevering inclusief: nieuwe set ballen, scorebord, 2 x lamp, keurek met 2 eendelige keuen, doos krijt.

Prijs: € 2.195,-

De Jong (Art Deco) biljart 2.10 x 1.05 (incl. plaatsing)

Mooi authentiek biljart voor mensen met iets minder ruimte. Dit zeer fraai bewerkte biljart heeft al een heel leven achter de rug, maar ziet er nog perfect uit. Het uiterlijk is zonder meer netjes en de biljarttechnische zaken worden vervangen. Dit betekent nieuwe rubbers, nieuw laken en een nieuwe verwarming met isolerende platen.

Prijs: € 2.095,-

VERKOCHT

Champion Biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Prachtig biljart in donker mahonie. Houtwerk in perfecte staat en 6 prachtig gedraaide poten. Biljart wordt voorzien van nieuwe rubbers en een nieuw laken (Iwan Simonis Super Rapide 300). Leiplaten in 3 delen en 5 cm dik. Voorzien van energiezuinige digitale thermostaat.

Biljart wordt geleverd met nieuwe set ballen, keurek, 2 x eendelige keu, scorebord, 2 x lamp en doos krijt.

Biljarttechnisch in perfecte staat en ook nog prachtig meubelstuk. Prijs is inclusief plaatsing op basis van begane grond en binnen een straal van 75 km. Indien anders; kleine meerprijs in overleg. Dirk Snip biljart verleent 2 jaar garantie op materiaal en constructie.

Prijs: € 

Wilhelmina de Luxe biljart 2.30 x 1.15  (incl. plaatsing)

Keurig biljart met alle kwaliteiten, die je van een Wilhelmina biljart mag verwachten. De banden (houtwerk)

zijn vrijwel in nieuwstaat. Biljart wordt voorzien van nieuwe rubbers en met een nieuw laken (Iwan Simonis Super Rapide).

Biljart heeft 3-delige lei van 5 cm dik (als nieuw). 

Dit biljart is voorzien van een nieuwe verwarming.

Prijs is inclusief plaatsing, uitgaande van begane grond en binnen straal van 75 km.

Indien anders kleine meerprijs in overleg.

Aflevering inclusief: nieuwe set ballen, scorebord, 2 x lamp, keurek met 2 eendelige keuen, doos krijt.

Prijs: € 2.795,-

Wit Bocxe Biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Prachtig Bocxe biljart. Houtwerk in vrijwel nieuwstaat. Biljart wordt geleverd met nieuwe rubbers en een nieuw laken (Iwan Simonis Super Rapide).

De lei is 3-delig en 5 cm. dik en in perfecte staat. Verwarming energiezuinig met digitale thermostaat.
Prijs is inclusief plaatsing en extra materialen t.w. nieuwe set ballen, keurek met 2 eendelige keuen, scorebord, 2 lampen en een doos krijt.
Snip Biljarts verleent 2 jaar garantie op materiaal en constructie.
Prijs is op basis van plaatsing binnen straal van 75 km en begane grond. Indien anders: kleine meerprijs in overleg.

Prijs: € 2.595,-

Wilhelmina biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Keurig biljart met alle kwaliteiten, die je van een Wilhelmina biljart mag verwachten. Biljart wordt

voorzien van nieuwe rubbers en met een nieuw laken (Iwan Simonis Super Rapide). Biljart heeft

3-delige lei van 5 cm dik (als nieuw). Houtwerk ziet er ook zeer netjes uit.

Prijs is inclusief plaatsing, uitgaande van begane grond en binnen straal van 75 km.

Indien anders kleine meerprijs in overleg.

Aflevering inclusief: nieuwe set ballen, scorebord, 2 x lamp, keurek met 2 eendelige keuen, doos krijt.

Prijs: € 2.495,-

VERKOCHT

Wilhelmina biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Prachtig biljart in donker mahonie. Houtwerk in nette staat en 6 prachtig gedraaide poten. Biljart wordt voorzien van nieuwe rubbers en een nieuw laken (Iwan Simonis Super Rapide 300). Leiplaten in 3 delen en 5 cm dik.

Het biljart wordt geleverd met nieuwe set ballen, keurek, 2 x eendelige keu, scorebord, 2 x lamp en doos krijt. Biljarttechnisch in perfecte staat en ook nog eens een prachtig meubelstuk.

Prijs is inclusief plaatsing op basis van begane grond en binnen een straal van 75 km. Indien anders; kleine meerprijs in overleg.

Dirk Snip biljart verleent 2 jaar garantie op materiaal en constructie.

Prijs: € 

Eureka Biljart 2.30 x 1.05 (incl. plaatsing)

Keurig biljart, waar biljart-technisch alles als nieuw wordt afgeleverd; nieuwe rubbers, nieuw laken en de leiplaten (3-delig en 50mm. dik) zijn in 100% conditie. 
Het uiterlijk mag er ook zijn. De banden zijn keurig, waar het onderstel een paar gebruikssporen vertoond. Deze worden hersteld en voorzien van een nieuwe laklaag.
Laatste eigenaar moest dit biljart helaas verkopen i.v.m. een haperende gezondheid. Dit biljart wordt geleverd met een set nieuwe ballen, scorebord, keurek, set lampen en 2 eendelige keuen.
Prijs is gebaseerd op plaatsing binnen 75km. en op de begane grond. Indien anders kleine meerprijs in overleg. Plaatsing wordt verzorgd door Dirk Snip biljarts en levering met 2 jaar garantie.

Prijs: € 2.595,-

Bocxe Biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Prachtig biljart, geheel wit gespoten met meerdere details. Houtwerk in zeer nette staat, 5 robuust vormgegeven poten en nieuwe (energiezuinige!) verwarming. Biljart wordt voorzien van nieuwe rubbers en een nieuw laken (in groen, zwart, grijs of blauw > Iwan Simonis Super Rapide).

Leiplaten in 3 delen 50 mm dik). Biljart wordt geleverd met set nieuwe ballen, keurek met 2 eendelige keuen, 2 lampen, scorebord en een doos krijt.
Prijs is incl. plaatsing (op basis van begane grond en binnen straal van 75 km.). Indien anders: kleine meerprijs in overleg.
Dirk Snip Biljarts verleent 2 jaar garantie op materiaal en constructie.

Prijs: € 2.995,-

Van Laere biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Keurig biljart met eenvoudig uiterlijk, maar biljart technisch in 100% conditie. Biljart wordt voorzien van nieuwe rubbers en een nieuw laken (Iwan Simonis Super Rapide). Het biljart heeft een 3-delige lei van 5 cm dik (als nieuw) en het houtwerk ziet er ook zeer netjes uit.

Prijs is inclusief plaatsing, uitgaande van begane grond en binnen straal van 75 km. Indien anders kleine meerprijs in overleg.

Aflevering inclusief: nieuwe set ballen, scorebord, 2 x lamp, keurek met 2 eendelige keuen, doos krijt.

Prijs: € 2.095,-

Van Laere Biljart 2.20 x 1.10 (incl. plaatsing)

Mooi biljart, waar biljart-technisch alles als nieuw wordt afgeleverd; nieuwe rubbers, nieuw laken en de leiplaten (3-delig en 50mm. dik) zijn in 100% conditie. 

Het uiterlijk mag er ook zijn. De banden en onderstel zijn in nieuwstaat. Het frame is geheel verlijmd, dus plaatsing op 1e verdieping wordt lastig of is nagenoeg onmogelijk.

Echt mooi meubelstuk, maar iets kleiner dan normaal (Belgisch formaat). Dit biljart wordt geleverd met een set nieuwe ballen, scorebord, keurek, set lampen en 2 eendelige keuen.

Prijs is gebaseerd op plaatsing binnen 75km. en op de begane grond. Indien anders kleine meerprijs in overleg.

Plaatsing wordt verzorgd door Dirk Snip biljarts en levering met 2 jaar garantie.

Prijs: € 2.195,-

Meilink biljart 2.10 x 1.05 (incl. plaatsing)

Keurig biljart met uiterlijk bijna geen gebruikssporen. Het biljart wordt voorzien van nieuwe rubbers en een nieuw laken (Iwan Simonis Super Rapide). Het biljart heeft verder een 3-delige lei van 5 cm dik (als nieuw) en is perfect voor mensen met iets minder ruimte. Biljart-technisch in 100% staat.

Prijs is inclusief plaatsing, uitgaande van begane grond en binnen straal van 75 km. Indien anders kleine meerprijs in overleg.

Aflevering inclusief: nieuwe set ballen, scorebord, 2 x lamp, keurek met 2 eendelige keuen, doos krijt.

Bijgaande foto is ter illustratie van het model >>>

Prijs: € 2.095,-

Dirk Snip Biljarts & Sportprijzen

Middenweg 597

1704 BH  Heerhugowaard (De Noord)

NOORD-HOLLAND

Dagelijks bereikbaar van 09.00 - 21.00

Google mpas white.png

OPENINGSTIJDEN WINKEL EN SHOWROOM

Donderdag: 

Vrijdag:

Zaterdag:

van 10.00 uur tot 17.00 uur

van 10.00 uur tot 17.00 uur

van 10.00 uur tot 12.00 uur

En als het licht brandt of op afspraak.

K.v.K. Alkmaar: 37096306

B.T.W.-ID: NL050072961B01

© Copyrights Dirk Snip

|  Webdesign Diditmedia

bottom of page