top of page
Butler vrij rechts wit.png
Bal wit.png
Bal donkergrijs.png
Bal lavendel.png
Dirk Snip Biljarts
Butler vrij rechts wit_edited.png
Bal donkergrijs.png
Bal lavendel.png
Bal wit.png

Occasion Biljarttafels

Wij proberen altijd een zo breed mogelijk aanbod aan tweedehands biljarttafels voor u beschikbaar te hebben*. Uiteraard zijn wij ook altijd op zoek naar mensen die een biljarttafel te koop aanbieden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen als u diegene bent -of misschien iemand kent- die mogelijk zijn tafel wenst te verkopen. Vanzelfsprekend houden wij het aanbod op Marktplaats zelf bij. Hierover hoeft u ons dus niet te informeren.

Houd u er overigens rekening mee dat van veel tafels die op Marktplaats worden aangeboden tenminste het laken en de stootrubbers doorgaans vervangen dienen te worden. Wij controleren alle tafels die wij binnenkrijgen professioneel en grondig op alle onderdelen die van belang zijn voor optimaal speelgenot. U kunt ervan op aan dat een tweedehands tafel die u bij ons aanschaft in topconditie is en garant staat voor vele jaren speelplezier. 

Butler vrij rechts wit.png
Bal wit.png
Bal donkergrijs.png
Bal lavendel.png

Al onze occasion biljarttafels worden -tenzij anders vermeld- geleverd INCLUSIEF:

  • 2 Lampen

  • 2 stuks eendelige keu

  • Set nieuwe ballen

  • Keurek

  • Scorebord

  • Doos krijt

Prijzen zijn INCLUSIEF plaatsing o.b.v.: afstand binnen straal 75km. en begane grond. Indien anders: kleine meerprijs in overleg.

Dirk Snip Biljarts geeft ALTIJD 2 JAAR GARANTIE op materiaal en constructie

* Wij proberen het aanbod op de website zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het gebeuren dat een occasion die op onze website staat nét voor u is verkocht. Neem daarom altijd even contact met ons op om zeker te zijn dat het biljart dat u op het oog heeft inderdaad nog beschikbaar is. 

Verhoeven Matchtafel 2.84 x 1.42 (incl. plaatsing)

Prachtig stuk vakwerk uit de fabriek van Verhoeven Billiards (B). Licht eiken met donker eiken details. 6 robuuste poten.

Rubbers in zeer goede staat. Geleverd met Royal Pro laken (of anders, indien gewenst). Inclusief nieuwe set 3banden ballen.
Bijgeleverd: occasion, maar in zeer nette staat: keurek, scorebord, 2 x eendelige keu en afdekzeil.
Door zeer scherpe inkoop, nu voor actieprijs inclusief plaatsing. Incl 21% BTW. Banden met dubbele rij schroeven.

Prijs: € 2.095,-

Horemans Biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Solide Horemans biljart op wedstrijdformaat. Stalen frame met donker eiken-look houten afwerking. Houtwerk in heel nette staat en helemaal compleet. De rubber banden worden nieuw geplaatst. Leiplaat is 5 cm. dik en bestaat uit 3 delen. Biljart wordt geleverd met nieuw laken (Iwan Simonis Super Rapide 300) in de kleur groen of blauw. Kortom; een mooi gebruikt biljart met de biljarteigenschappen van een nieuwe. Bijgeleverd: Nieuwe set ballen, scorebord, keurek en 2 eendelige keuen, 2 lampen en doos krijt. Prijs is inclusief PLAATSING op basis van begane grond en binnen straal van 75 km. Indien anders kleine meerprijs in overleg. Dirk Snip Biljarts verleent 2 jaar garantie op materiaal en constructie.

Prijs: € 2.195,-

Antiek Belgisch biljart 2.20 x 1.10 (incl. plaatsing)

Prachtig antiek biljart op Belgisch wedstrijdformaat van 2.20 x 1.10. Frame wordt voorzien van nieuwe laklaag en plaatsing van nieuwe rubbers in de banden. Prachtig biljart met zwaar massief houten en zeer gedetailleerde afwerking. Leiplaat is 3,5 cm. dik en bestaat uit 3 delen. Biljart wordt geleverd met nieuw laken (Iwan Simonis Super Rapide 300) in de kleur groen of blauw. Bijgeleverd: Nieuwe set ballen, scorebord, keurek en 2 eendelige keuen, 2 lampen en doos krijt. Prijs is inclusief PLAATSING op basis van begane grond en binnen straal van 75 km. Indien anders kleine meerprijs in overleg. Dirk Snip Biljarts verleent 2 jaar garantie op materiaal en constructie.

Prijs: € 2.095,-

De Jong (Art Deco) biljart 2.10 x 1.05 (incl. plaatsing)

Mooi authentiek biljart voor mensen met iets minder ruimte. Dit zeer fraai bewerkte biljart heeft al een heel leven achter de rug, maar ziet er nog perfect uit. Het uiterlijk is zonder meer netjes en de biljarttechnische zaken worden vervangen. Dit betekent nieuwe rubbers, nieuw laken en een nieuwe verwarming met isolerende platen.

Prijs: € 2.095,-

VERKOCHT

Wilhelmina Nostalgie  2.10 x 1.05  (inclusief plaatsing)

Prachtig klassiek biljart van het gerenommeerde merk Wilhelmina. Houtwerk in 100%-staat. Rubbers in uitstekende staat (4 jr.) en geleverd met nieuw laken van Iwan Simonis super Rapide.
Biljart wordt geleverd met nieuwe set ballen, 2 lampen, scorebord, keurek met twee eendelige keuen en doos krijt.
Prijs is inclusief plaatsing, maar op basis van begane grond en binnen straal van 75 km.
Plaatsing door Dirk Snip Biljarts en met 2 jaar garantie op materiaal en constructie.

Prijs: 

Biljart/Eettafel  2.10 x 1.05 (incl. plaatsing)

Prachtig biljart/eettafel in licht eiken. Houtwerk in vrijwel nieuwstaat met 4 poten en verwarming. Twee mooi afgewerkte afdekplaten maken dit biljart als meubelstuk zeer functioneel. Biljart wordt voorzien van nieuwe rubbers en nieuw laken (in groen of blauw Iwan Simonis Super Rapide). Leiplaten in 3 delen 35 mm. dik. Perfect voor in de huiskamer of vergaderruimte.
Biljart wordt geleverd met set ballen (nieuw), keurek met 2 eendelige keuen, scorebord en een doos krijt.
Prijs is incl. plaatsing op basis van begane grond en binnen een straal van 75 km. Indien anders kleine meerprijs in overleg.
Dirk Snip Biljarts verleent 2 jaar garantie op materiaal en constructie.

Prijs: € 2.395,-

De Graafschap Biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Keurig De Graafschap Biljart van 2.30 x 1.15. Houtwerk in zeer nette staat en kleur (midden eiken). Wordt -technisch- als nieuw afgeleverd en geplaatst (inclusief), met nieuwe rubbers, nieuw laken in kleur naar keuze van Iwan Simonis Super Rapide 300. Leiplaat in 3 delen en 5 cm dikte. Kortom: een pracht biljart voor de echte liefhebber en ook het uiterlijk is fraai.
Geleverd met: Nieuwe set ballen, 2 lampen, scorebord, keurek met twee eendelige keuen en een doos krijt.
De genoemde prijs is inclusief plaatsing (binnen straal van 75 km. en begane grond). Indien anders: kleine meerprijs in overleg.
Dirk Snip Biljarts verzorgt de plaatsing en geeft 2 jaar garantie op materiaal en constructie.

Prijs: € 2.795,-

Eureka Biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Keurig wedstrijdbiljart van de firma Eureka Billiards (hofleverancier van alle (inter-)nationale kampioenschappen in Nederland). Houtwerk in keurige staat. Slechts enkele zeer lichte gebruikssporen, maar verder in vrijwel nieuwstaat. 

Dit mede door het plaatsen van nieuwe rubbers en nieuw laken van Iwan Simonis Super Rapide. Ook de leiplaten (3-delig en 5 cm. dik) zijn in optimale staat. Dit biljart heeft ook een wielconstructie, dus makkelijk verplaatsbaar indien gewenst.

Inclusief plaatsing, 2 lampen, keurek met 2 eendelige keuen, scorebord, doos krijt en een nieuwe set ballen. De prijs is gebaseerd op begane grond en binnen straal van 75 km. Indien anders kleine meerprijs in overleg. Dirk Snip Biljarts verzorgt de plaatsing en verleent 2 jaar garantie op materiaal en constructie.

Prijs: 

VERKOCHT

Bierling de Schepper 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Prachtig biljart in donker eiken. Houtwerk in  nieuwstaat met 4 prachtig vormgegeven poten en verwarming met energiebesparende digitale thermostaat. De massieve uitstraling maakt dit biljart als meubelstuk en biljarttechnisch een TOPPER. Biljart wordt voorzien van nieuwe rubbers en nieuw laken (in groen of blauw Iwan Simonis Super Rapide). Leiplaten in 3 delen 50mm. dik).  Biljart wordt geleverd met set ballen (nieuw), keurek met 2 eendelige keuen, 2 lampen, scorebord en een doos krijt. Prijs is incl. plaatsing op basis van begane grond en binnen een straal van 75 km. Indien anders kleine meerprijs in overleg. Dirk Snip Biljarts verleent 2 jaar garantie op materiaal en constructie.

Prijs: € 3.295,-

Eureka Biljart 2.30 x 1.05 (incl. plaatsing)

Keurig biljart, waar biljart-technisch alles als nieuw wordt afgeleverd; nieuwe rubbers, nieuw laken en de leiplaten (3-delig en 50mm. dik) zijn in 100% conditie. 
Het uiterlijk mag er ook zijn. De banden zijn keurig, waar het onderstel een paar gebruikssporen vertoond. Deze worden hersteld en voorzien van een nieuwe laklaag.
Laatste eigenaar moest dit biljart helaas verkopen i.v.m. een haperende gezondheid. Dit biljart wordt geleverd met een set nieuwe ballen, scorebord, keurek, set lampen en 2 eendelige keuen.
Prijs is gebaseerd op plaatsing binnen 75km. en op de begane grond. Indien anders kleine meerprijs in overleg. Plaatsing wordt verzorgd door Dirk Snip biljarts en levering met 2 jaar garantie.

Prijs: € 2.595,-

Bierling de Schepper Biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Net biljart, waar biljart-technisch alles als nieuw wordt afgeleverd; nieuwe rubbers, nieuw laken en de leiplaten (3-delig en 50mm. dik) zijn in 100% conditie. 
Het uiterlijk vertoont gebruikssporen, maar toch netjes afgeleverd. De banden zijn netjes en opnieuw gelakt. 
Dit biljart wordt geleverd met een set nieuwe ballen, scorebord, keurek, set lampen en 2 eendelige keuen.
Prijs is gebaseerd op plaatsing binnen 75km. en op de begane grond. Indien anders kleine meerprijs in overleg.
Plaatsing wordt verzorgd door Dirk Snip biljarts en levering met 2 jaar garantie.

Prijs: € 2.195,-

Wilhelmina Biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Keurig biljart, waar 4 jaar geleden nog nieuwe rubbers op zijn gezet. Wordt geleverd met een nieuw laken en de leiplaten (3-delig en 50mm. dik) zijn in 100% conditie. 
Het uiterlijk mag er ook zijn. Het houtwerk is werkelijk in een keurige staat. Nieuw laken is vanzelfsprekend van uitstekende kwaliteit (Iwan Simonis Super Rapide) Dit biljart wordt geleverd met een set nieuwe ballen, scorebord, keurek, set lampen en 2 eendelige keuen.
Prijs is gebaseerd op plaatsing binnen 75km. en op de begane grond. Indien anders kleine meerprijs in overleg.
Plaatsing wordt verzorgd door Dirk Snip biljarts en levering met 2 jaar garantie.

Prijs: € 2.295,-

Van Laere Biljart 2.20 x 1.10 (incl. plaatsing)

Mooi biljart, waar biljart-technisch alles als nieuw wordt afgeleverd; nieuwe rubbers, nieuw laken en de leiplaten (3-delig en 50mm. dik) zijn in 100% conditie. 

Het uiterlijk mag er ook zijn. De banden en onderstel zijn in nieuwstaat. Het frame is geheel verlijmd, dus plaatsing op 1e verdieping wordt lastig of is nagenoeg onmogelijk.

Echt mooi meubelstuk, maar iets kleiner dan normaal (Belgisch formaat). Dit biljart wordt geleverd met een set nieuwe ballen, scorebord, keurek, set lampen en 2 eendelige keuen.

Prijs is gebaseerd op plaatsing binnen 75km. en op de begane grond. Indien anders kleine meerprijs in overleg.

Plaatsing wordt verzorgd door Dirk Snip biljarts en levering met 2 jaar garantie.

Prijs: € 2.195,-

Bierling de Schepper Biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Keurig biljart, waar 2 jaar geleden nog nieuwe rubbers op zijn gezet. Wordt geleverd met een nieuw laken (Iwan Simonis Super Rapide). De leiplaten (3-delig en 50mm. dik) zijn in 100% conditie. 
Het uiterlijk mag er ook zijn. Houtwerk banden 100% met op onderstel zeer kleine gebruiksporen. Het houtwerk is werkelijk in keurige staat. Dit biljart wordt geleverd met een set nieuwe ballen, scorebord, keurek, set lampen en 2 eendelige keuen.
De prijs is gebaseerd op plaatsing binnen 75 km. en op de begane grond. Indien anders kleine meerprijs in overleg. Plaatsing wordt verzorgd door Dirk Snip biljarts en levering met 2 jaar garantie.

Prijs: €

VERKOCHT

VERKOCHT

Gabriëls Biljart 2.30 x 1.15 (incl. plaatsing)

Prachtig biljart, waar het uiterlijk in 100%-staat is. Wordt geleverd met nieuwe rubbers, nieuw laken en de leiplaten (3-delig en 60 mm. dik) zijn eveneens in 100% conditie.
Het merk Gabriëls staat voor topkwaliteit. Frame is combinatie van dikke staalconstructie en 1e kwaliteit hout. Heeft energie-zuinige verwarming en digitale thermostaat.
Nieuw laken is vanzelfsprekend van uitstekende kwaliteit (Iwan Simonis Super Rapide). 
Dit biljart wordt geleverd met een set nieuwe ballen, scorebord, keurek, set lampen en 2 eendelige keuen. Tevens 3-delige afdekplaat, keurig afgewerkt (zie foto’s). 
Prijs is gebaseerd op plaatsing binnen 75 km. en op de begane grond. Indien anders kleine meerprijs in overleg. Plaatsing wordt verzorgd door Dirk Snip biljarts en levering met 2 jaar garantie.

Prijs:

Dirk Snip Biljarts & Sportprijzen

Middenweg 597

1704 BH  Heerhugowaard (De Noord)

NOORD-HOLLAND

Dagelijks bereikbaar van 09.00 - 21.00

Google mpas white.png

OPENINGSTIJDEN WINKEL EN SHOWROOM

Donderdag: 

Vrijdag:

Zaterdag:

van 10.00 uur tot 17.00 uur

van 10.00 uur tot 17.00 uur

van 10.00 uur tot 12.00 uur

En als het licht brandt of op afspraak.

K.v.K. Alkmaar: 37096306

B.T.W.-ID: NL050072961B01

© Copyrights Dirk Snip

|  Webdesign Diditmedia

bottom of page